Αγωγή καταθέτει ο ΕΟΔΥ για ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου σχετικά με τα rapid τεστ κορωνοϊού


Αγωγή καταθέτει ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφοριίες του enikos.gr, για ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής στο ΑΠΘ, πρώην πρύτανης και πρώην πρόεδρος στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, μετέφερε στα social media “με κάθε επιφύλαξη” την ιστορία που του είπε γνωστή του, όπως αναφέρει, για τα δωρεάν τεστ που διενήργησε ο ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:Σύμφωνα με την ανάρτηση, η γυναίκα περίμενε στην ουρά για να κάνει το τεστ, όμως έφυγε γιατί καθυστερούσαν και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Μία με δύο ημέρες μετά, την πήραν από τον ΕΟΔΥ και της ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό, γράφει ο κ. Μυλόπουλος σχολιάζοντας: “Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη... Τα συμπεράσματα δικά σας”.

"Γνωστή μου πριν μέρες είδε τις ουρές στην παραλία, ρώτησε περί τίνος και της είπαν ότι ο ΕΟΔΥ κάνει τεστ δωρεάν. Της φάνηκε καλή ιδέα, πήγε στα τραπεζάκια, έδωσε τα στοιχεία της και περίμενε στην ουρά να της κάνουν το τεστ.

Επειδή καθυστερούσαν όμως παρά πολύ και δεν μπορούσε άλλο να περιμένει, αποφάσισε να φύγει.

1-2 μέρες μετά, χτυπάει το τηλ. Ήταν από τον ΕΟΔΥ. Την καλούσαν να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ (που δεν έκανε).

Ήταν θετικό...

Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη...

Τα συμπεράσματα δικά σας".Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.