ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ



Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει τον πόλεμο της πλατείας ένα βήμα παραπέρα και από δω και πέρα να κυνηγάει ανθρώπους που φωνάζουν φίλους στο σπίτι τους! 

Μουσική στη διαπασών είχε βάλει μια γυναίκα στο σπίτι της,στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως είχαν συγκεντρωθεί κι άλλα άτομα και διασκέδαζαν.

Το πρόστιμο έπεσε βαρύ και έφτασε τις 3.000 ευρώ και η γυναίκα συνελήφθη!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στην οικία της στερεοφωνικό συγκρότημα, με την παρουσία θαμώνων, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς επιβλήθηκε στη γυναίκα το πρόστιμο των 3.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορονοϊού.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.