Γέμισαν τα Ψυχιατρεία στη Γαλλία .. τους τρέλαναν δεν άντεξαν το lockdown2.


 



Όπως μεταδίδει το cnews 5/11/20 δεύτερο κύμα, δεύτερο lockdown : στο μέτρο που η υγειονομική κρίση επιδεινώνεται (σσ. όπως και η τρομολαγνεία) και οι άσχημες ειδήσεις συσσωρεύονται, η ψυχική υγεία των Γάλλων δίνει νέα σημάδια επιδείνωσης.

Τόσο πολύ ώστε οι ψυχίατροι κάνουν συνεχείς εκτιμήσεις ασθενών.. Ο ιός δημιούργησε άγχη και το lockdown απομόνωσε πολυάριθμους Γάλλους..

Στο εσωτερικό των ψυχιατρικών μονάδων οι κλίνες παρουσίαζαν ιδιαίτερη πληρότητα σήμερα.

(σσ. Η Ελλάδα εισέρχεται σε πανεθνικό lockdown από το Σάββατο. Λογικό είναι ότι θα παρατηρηθούν οι αντίστοιχες συνέπειες στην ψυχική υγεία του πληθυσμού. H ψυχική υγεία δεν αποτελεί μέρος της δημόσιας υγείας κι επομένως δεν θα πρέπει να διασφαλισθεί κι αν ναι πως; Tι δράσεις κι από ποιούς και πότε αναγγέλθηκαν γι αυτό; Δεν χρειάζεται σχετική πρόβλεψη; )

https://dimpenews.com

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.