Νέα tweet Τραμπ: Κερδίζω εύκολα την Προεδρία -Υπάρχουν παράνομες ψήφοι, να παρέμβει το Ανώτατο Δικαστήριο


Σε τρεις αναρτήσεις στο Twitter προχώρησε λίγο νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ και ενώ αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα για τις Αμερικανικές Εκλογές 2020.

Όπως σημειώνει ο Guardian, τα νέα tweet Τραμπ έγινα περίπου στις 2.30 πμ ώρα Ουάσινγκτον. «Τώρα λοιπόν οι Δημοκρατικοί εργάζονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας των ΗΠΑ μέσω των ενεργειών τους στους John James, David Perdue (σ.σ.: υποψήφιοι με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές) και πολλούς άλλους», ανέφερε στο πρώτο tweet και σημείωσε ότι «η Προεδρία γίνεται ακόμη πιο σημαντική. Θα νικήσουμε!»



«Κερδίζω εύκολα την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών με ΝΟΜΙΜΕΣ ΨΉΦΟΥΣ. Οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ δεν είχαν, με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή, να κάνουν τη δουλειά τους και επομένως, οι ψήφοι που έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να καθοριστούν ως παράνομες ψήφοι. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ πρέπει να αποφασίσει!», τόνισε στο δεύτερο tweet.


Τέλος, σε τρίτο tweet εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Twitter λέγοντας ότι «είναι εκτός ελέγχου».


https://www.iefimerida.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.