Άγνωστοι μαχαίρωσαν άνδρα στα επεισόδια στην Ουάσινγκτον


Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας εικοσάχρονος άνδρας σε επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το χθεσινό βράδυ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Ένας νεαρός άνδρας μαχαιρώθηκε στην πλάτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ των ακτιβιστών της Αριστεράς και των υποστηρικτών του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται έναν πυροσβέστη, η ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Τραμπ και τους άλλους διαδηλωτές πυροδοτήθηκε μόλις πέντε τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Άτομα και από τις δύο πλευρές, καθώς και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων, ενώ συνολικά συνελήφθησαν δέκα άτομα.

Η αμερικανική εφημερίδα επισημαίνει πως ο 20χρονος μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς.

Εν μέσω της βίας εναντίον των υποστηρικτών του, ο Τραμπ καταδίκασε τους αριστερούς ακτιβιστές, καλώντας την αστυνομία στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ να ενεργήσει αναλόγως και να μην «συγκρατηθεί».

Μάλιστα, ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ επέρριψε ευθύνες  στιςτοπικές αρχές στην Ουάσινγκτον για αδράνεια και είπε ότι η Antifa στοχεύει «ηλικιωμένους και οικογένειες».

sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.