Κύπρος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα - Επεισόδια


Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Λεμεσού, όταν εκατοντάδες πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε στην πόλη η Κυβέρνηση για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ομάδες διαδηλωτών έριξαν κροτίδες και άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία Διοικητηρίου, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τουλάχιστον 20 ατόμων. Σύμφωνα με το sigmalive.com, Από τα σοβαρά επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά από πέτρες τέσσερις συνολικά Αστυνομικοί, με τον ένα να φέρει τραύματα στα χέρια.

Η οδός Ανεξαρτησίας, η Πλατεία Ηρώων και η γύρω περιοχή μετατράπηκαν  σε βομβαρδισμένο τοπίο, αναφέρει η ιστοσελίδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.