Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα το κέντρο - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς σε ασανσέρ


Έκτακτη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τουλάχιστον είκοσι κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ πολυκατοικιών σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λίγο μετά τις 14:45.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό τεχνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή ρεύματος «οφείλεται σε βλάβη μετασχηματιστή και αφορά στο ευρύτερο κέντρο της πόλης όπως τις οδούς Αγίας Σοφίας και Εγνατία, τη Λ. Νίκης, την Μοναστηρίου, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου κ.ά.. ενώ όπως εκτιμούν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί περίπου στις 5 το απόγευμα».

Τρία συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχείρησαν σε επτά περιπτώσεις.

CNN.GR

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.