Ρομά πέταξαν πέτρες και καρέκλες σε αστυνομικούς στη Χαλκίδα


Αλλεπάλληλες καταγγελίες δέχθηκε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου από κατοίκους στην οδό Χαλκιδικής στην Χαλκίδα Ευβοίας για διατάραξη και δυνατή μουσική σε συγκεκριμένη οικία που βρίσκεται κοντά στις καμάρες.

Αστυνομικοί έσπευσαν αρκετές φορές στο σημείο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις, όμως οι ένοικοι δεν συμμορφώθηκαν αφού άνοιξαν εκ νέου την μουσική μόλις αποχωρούσαν τα όργανα.

Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα περιπολικό έσπευσε για ακόμα μια φορά στο σημείο. Έξω από την οικία τους περίμενε ομάδα Ρομά (τουλάχιστον έξι άτομα) και άρχισαν να τους πετούν πέτρες και καρέκλες.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Πηγή: eviathema.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.