ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ


ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ''ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ''.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 
ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον έναν από τους δράστες να περπατάει με βήμα γοργό, να συναντάει περαστικούς και να πυροβολεί έναν από αυτούς ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος.

Στη συνέχεια τρέχει για να προλάβει να σκοτώσει και άλλους. Όταν βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει, επιστρέφει και πυροβολεί δυο ακόμα φορές τον πολίτη που δεν είχε κουνηθεί από το σημείο που είχε πέσει.

Σε έξι διαφορετικά σημεία της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη η επίθεση



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.