Α κ ρ ο α ρ ι σ τ ε ρ έ ς ομάδες ετοιμάζονται γιά ΕΝΟΠΛΗ Κ Α Τ Α Λ Η Ψ Η της εξουσίας στίς ΗΠΑ! [ Β Ι Ν Τ Ε Ο ]


«Πρόκειται να βεβαιωθούμε ότι ο Τραμπ θα φύγει».

Με αυτό το σύνθημα ακροαριστερές ομάδες στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για ένοπλη δράση αν κερδίσει τις εκλογές ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και ετοιμάζονται να καταλάβουν την Ουάσινγκτον (!) και τις διοικητικές υπηρεσίας της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η ομάδα 'Shut Down DC' διακηρύσσει, ότι «Θα είναι στους δρόμους πριν τελειώσει η ψηφοφορία», υποστηρίζοντας ότι «Ο Τραμπ δεν θα φύγει από το γραφείο χωρίς μαζική κινητοποίηση και άμεση δράση».

  

Και είναι μόνο μία από τις ομάδες που ετοιμάζονται να «πυρπολήσουν» τις ΗΠΑ αν δεν εκλεγεί ο Τ.Μπάιντεν.

«Την Ημέρα των Εκλογών, όταν έχετε ψηφίσει, ελάτε μαζί μας στο Black Lives Matter Plaza», δηλώνει το μανιφέστο της ομάδας.

"Καλούμε όλους όσοι συμφωνούν με αυτές τις οργανωτικές αρχές να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν αυτήν την εξέγερση. Θα σιγουρευτούμε ότι θα φύγει ο Τραμπ. "

Οι φασίστες αριστεροί που επιζητούν την πραξικοπηματική καθαίρεση του Ν.Τραμπ ακόμα και αν νικήσει, απειλούν να μην του επιτρέψουν να κυβερνήσει ούτε καν μέχρι στις 20 Ιανουαρίου που εκ των πραγμάτων παραδίδει ένας πρόεδρος την εξουσία αν λήξει η θητεία του.

Η εξτρεμιστική ομάδα σχεδιάζει να μπλοκάρει αυτοκινητόδρομους, να κλείσει λιμάνια και να καταλάβει κρατικά κτίρια εάν ο Τραμπ «Προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές» (δηλ. να κερδίσει), ενώ δεσμεύεται επίσης να παρενοχλήσει μέλη του Κογκρέσσου στα σπίτια τους.

«Θα τους συναντήσουμε στο σιδηροδρομικό σταθμό, ή στα αεροδρόμια, ή εάν οδηγούν στην πόλη μπορούμε να τους συναντήσουμε στα σπίτια τους», δηλώνει η ομάδα.

Η έκκληση του 'Shut Down DC' και οι ΔΟΛΙΟΙ σκοποί της φυσικά έχουν ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ από τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, που υποστηρίζουν τον Τ.Μπάϊντεν.https://odysseiatv.blogspot.com


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.