Φύτεψαν τζαμί στην Αμοργό στο google map οι Τούρκοι



Αν πατήσουμε στους χάρτες «Αμοργός τζαμί», θα δούμε ότι κάπου στο κέντρο του νησιού υπάρχει το σημείο «Turk Adasi», που σημαίνει τουρκικό νησί!
Φυσικά στην Αμοργό δεν υπάρχει ούτε υπήρξε στην ιστορία τζαμί, ενώ το νησί ως γνωστόν φημίζεται για το εμβληματικό μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας. 

Πάντως, δεν χρειάζονται και γνώσεις hacker για να γίνει αυτό, καθώς το «Google Maps» δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να προσθέσει πληροφορίες, στοιχεία και φωτογραφίες για οποιαδήποτε περιοχή επιθυμεί.

Το zougla.gr επικοινώνησε με κατοίκους της Αμοργού, οι οποίοι μας τόνισαν ότι έχει σταλθεί ήδη email διαμαρτυρίας στην Google, ενώ αναμένεται και η αντίδραση του δημάρχου. Οι καιροί, άλλωστε, είναι πολύ περίεργοι και η Αμοργός βρίσκεται στις παρυφές της «Γαλάζιας Πατρίδας» που ονειρεύεται ο Ερντογάν...
Σωτήρης Σκουλούδης

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.