Και δεύτερος τραυματίας από την αιματηρή συμπλοκή στον Αγιο Παντελεήμονα


Ένας ακόμη τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά την άγρια συμπλοκή στον Αγιο Παντελεήμονα το μεσημέρι, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πολίτης που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας Ρομά ο οποίος δηλωνει θύμα των δραστών φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι και όπως υποστηρίζει δέχθηκε τα πυρά από άλλη ομάδα Ρομά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το άτομο αυτό είναι μεταξύ των 6 που προσήχθησαν αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Παρ' όλ' αυτά μέχρι αυτήν την ώρα οι προσαχθέντες αρνούνται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν ο λόγος της συμπλοκής αλλά και ποια τα μέλη της άλλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή, η οποία έγινε στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως, τραυματίστηκε κι ένα άτομο στο πόδι, το οποίο όπως φαίνεται βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, στη Λεωφόρο Κηφισού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

cnn.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.