Τουρκικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου


Στη φωτογραφία το τουρκικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου Candarli . Για πολλές ώρες σήμερα το πρωί έπλεε ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο, έχοντας φυσικά όλα τα συστήματα εντοπισμού του κλειστά.
Ο πλους ενός τέτοιου πλοίου ,τέτοιες ώρες προφανώς και δεν είναι τυχαίος. Το Oruc Reis πλέει στην ίδια περιοχή συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου και όλοι οι ειδικοί εκτιμούν ότι αύριο θα φθάσει σε απόσταση μικρότερη των 12 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο. Οι υπολογισμοί τους κάνουν λόγο για πλου περίπου 10 ναυτικά μίλια από τις ακτές του.
Στην περιοχή βρίσκονται φυσικά πλοία του ελληνικού Στόλου. Το ερώτημα είναι τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση.Η δήλωση Γεραπετρίτη περί κόκκινης γραμμής στα 6 ναυτικά μίλια δεν έχει αποσυρθεί.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.