Η ΕΛΑΣ απαγορεύει τη συγκέντρωση του Γ. Λαγού στο Εφετείο


Τη συγκέντρωση του Γ. Λαγού στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, απαγορεύει η ΕΛΑΣ, μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης προς τους οπαδούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με την οποία απαγορεύει για αύριο Δευτέρα τη συγκέντρωση:

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Ο καταδικασθείς για συμμετοχή και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, είχε νωρίτερα το μεσημέρι απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του να συγκεντρωθούν αύριο έξω από το Εφετείο υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος εκεί.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.