Αναστολή της τελωνειακής ένωσης με την Τουρκία ζήτησε ο Δένδιας


ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ,,ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΩΝΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΕ,,,

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,,,ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ,,,,


Ειδικότερα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στην επιστολή του προς τον κ. Βάρελι υπογραμμίζει ότι η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει μονομερώς, με την υιοθέτηση μη προβλεπόμενων δασμολογικών, νομοθετικών και ισοδύναμων μέτρων, την τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας.

Ο κ. Δένδιας ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει άμεσα την υιοθέτηση περαιτέρω μέτρων. Παράλληλα επισήμανε ότι ως μήνυμα αποδοκιμασίας για την κατά συρροή παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνολικής αναστολής της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας.

https://www.zougla.gr/
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.