Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν σημειωθεί κρούσματα


Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Τη ζωή του αφαίρεσε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο είχαν βρεθεί τρία κρούσματα της COVID-19.

Η 88χρονη γυναίκα ήταν ασυμπτωματική και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ οι δύο εργαζόμενοι είχαν τεθεί σε κατ' οίκον απομόνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν αν ο άτυχος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του ή στο γηροκομείο.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της δομής υγείας υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική κοινωνία.  

«Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει» καταλήγει το μήνυμα του κ. Καλαφατέλη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τρίτη, ο 38χρονος είχε αναφέρει πως με δική του πρωτοβουλία κάλεσε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στον οίκο ευγηρίας για να κάνει τεστ σε όλους τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους.

Τα πρώτα ήταν αρνητικά, ενώ όταν έγιναν τα επαναληπτικά, επιβεβαιώθηκαν τρία κρούσματα.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Προσαλίκας, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του άνδρα, καθώς ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είχε υψηλό αίσθημα ευθύνης.

sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.