Συγκλονιστικές εικόνες από το Ηράκλειο Κρήτης: Δρόμοι - χείμαρροι και απεγκλωβισμοί οδηγών


Εικόνες χάους κατέγραψε ο φακός από το Ηράκλειο Κρήτης που σάρωσαν οι σφοδρές καταιγίδες. Σε πολλές περιπτώσεις, αναγκαία αποδείχτηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμων από τα χειμαρρώδη νερά.

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που, μετά τα Χανιά, έπληξε και το Ηράκλειο.

Δεκάδες δρόμοι πλημμύρισαν στο Ηράκλειο, καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία και εγκλωβίζοντας πεζούς και οδηγούς.

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό ατόμων από τα νερά.

Σύμφωνα με το τοπικό neakriti.gr, στον Καρτερό και συγκεκριμένα την περιοχή του Αϊ Γιάννη, στήθηκε επιχείρηση διάσωσης τουλάχιστον δύο οδηγών.

Μάλιστα, το νερό παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφους τις εικόνες ως «σοκαριστικές».

Οι σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν το Ηράκλειο μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ενώ προκάλεσε πλήθος προβλημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Κλειστό παρέμεινε έως τις 16.30 το αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» καθώς τα έντονα φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα στις υποδομές.

neakriti.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.