Μητσοτάκης: Μάσκες παντού - Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12:30 έως τις 5 το πρωί


Διάγγελμα στους πολίτες πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας νέα περιοριστικά περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

«Δεν αποτελεί επιλογή μου ένα γενικό lockdown», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «έξυπνα μέτρα» και την ύπαρξη «δυναμικού σχεδίου» από την κυβέρνηση για την πανδημία.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12:30 έως τις 5 το πρωί σε περιοχές που βρίσκονται στο Επίπεδο 3 και 4.

Επίσης, η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Παράλληλα, τόνισε ότι το μέτρο της τηλεργασίας θα επεκταθεί κι άλλο.

Η εφαρμογή των νέων μέτρων θα ξεκινήσει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.