Ομολογία του Αζερμπαϊτζάν από τον αρχηγό συμμοριών της Άγκυρας


Ο Ziyad Heci Obed, ένας από τους διοικητές του «Συριακού Εθνικού Στρατού» που ιδρύθηκε από το τουρκικό κράτος που εισέβαλε, παραδέχθηκε ότι ο Ερντογάν πλήρωσε τους μισθούς των συριακών συμμοριών και χρησιμοποίησε αυτές τις συμμορίες στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι ομάδες συμμοριών που ίδρυσε το τουρκικό κράτος για επιχειρήσεις κατοχής και λεηλασίας στη Βόρεια και Ανατολική Συρία στάλθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν μετά τη Λιβύη.

Αυτές οι ομάδες, οι οποίες προσλήφθηκαν από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η Al Nusra που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, και η Αντιπροσωπεία Ταχρίρ Δαμασκός και το ISIS, φτιάχνονται για να πολεμήσουν εναντίον των Αρμενίων αυτή τη φορά ως «μισθοφόροι».

Ο Ziyad Haji Ubeyd, μέλος του στρατού συμμοριών που συγκεντρώθηκε με το όνομα "Εθνικός Στρατός της Συρίας", που κατοικούσε στην Αντεπ, παραδέχθηκε ότι στάλθηκαν ομάδες συμμοριών στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ουμπέιντ δικαιολόγησε το ρόλο τους στα εγκλήματα πολέμου, λέγοντας ότι "οι μαχητές πρέπει να πάνε σε σύγκρουση στο Αζερμπαϊτζάν για να εξασφαλίσουν τις οικογένειές τους λόγω κακών οικονομικών συνθηκών". Ο Ουμπέιντ πρόσθεσε, "Η οικονομική κατάσταση στο Αφρίν, το Σερεκάνι και άλλες περιοχές είναι πολύ κακή και δεν μπορούν να στηρίξουν τις οικογένειές τους"

Η ομολογία του Ubaid δίνεται στους μισθούς και αντικαθίσταται στην Τουρκία, όπου ο devşirerek δημιούργησε επίσης 70 χιλιάδες Συριακούς στρατούς συμμοριών.

Ubayd, "Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε οπουδήποτε στα εθνικά συμφέροντα και την ασφάλεια της Τουρκίας. Υπερασπίζουμε τα συμφέροντά μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι πολεμιστές πρόκειται να πολεμήσουν σε διαφορετικά μέρη για να διασφαλίσουν τα κοινά τους συμφέροντα και τα προς το ζην με την Τουρκία. Πρέπει να πληρώσουμε το χρέος μας ενάντια στις υποστηρίξεις του από εμάς της Τουρκίας", είπε .

μεταφραση απο anfturkce.com



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.