Συμφωνηθηκε ο ΜΟΝΙΜΟΣ ελλιμενισμος του ελικοπτεροφορου του 6 στολου

Saab Receives Order To Supply Sea Giraffe AMB Radar For U.S. Navy's ESB  Class Ship, USNS Hershel "Woody" Williams - DefPost


 Συμφωνηθηκε ο  ΜΟΝΙΜΟΣ ελλιμενισμος του ελικοπτεροφορου του 6 στολου

Ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Σούδα ,μαζί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μ.Πομπέο εδηλωσαν
«Στις συζητήσεις μας παραμένουν κυρίαρχα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο. Μια ευαίσθητη περιοχή η οποία το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε από την επιθετικότητα της Τουρκίας»....  «Με προκλητικές ενέργειες εκτός διεθνούς δικαίου, με μια αχρείαστα ακραία ρητορική η οποία φορτίζει το κλίμα αλλά και με τακτικισμούς που δεν βεβαιώνουν συχνά την ειλικρίνεια των προθέσεών της. Με ενέργειες δηλαδή που είναι αντίθετες στις αξίες του δυτικού κόσμου, τις οποίες δυστυχώς η ‘Αγκυρα συνεχίζει και στα νερά της Κύπρου όπως διαπιστώσατε και εσείς κ. υπουργέ όταν βρεθήκατε στη Λευκωσία» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε μετα απο συμφωνια των ΗΠΑ δια  του υπουργου της  τον ελλιμενισμό του αμερικανικού ελικοπτεροφόρου USS Hershel Woody Williams στη Σούδα. Περίπου σε μόνιμη βάση.

Το USS Hershel Woody Williams έχει μήκος 230 μέτρα και ανήκει στον 6ο Στόλο. Βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στην ευρύτερη περιοχή, αφού είναι ενταγμένο στη διοίκηση των Αμερικανικών Δυνάμεων Αφρικής.

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.