Στο αρχαίο θέατρο Απτέρας ο Πομπέο - Εντυπωσιασμένος από την ακουστική του


Tον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Απτέρας, στα νοτιοανατολικά του Κόλπου της Σούδας στην Κρήτη, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

Εκεί, μεταξύ άλλων, τους υποδέχτηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία επεσήμανε πως η Άπτερα είναι από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις - κράτη της Κρήτης και αποκαλύπτεται σταδιακά με ανασκαφές.

Οι κ. Μητσοτάκης και Πομπέο, στάθηκαν στη θυμέλη, στο κέντρο της ορχήστρας του θεάτρου, ενώ είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν και την εξαιρετική ακουστική του. 

«Είναι εξαιρετικό, είναι μια σπουδαία εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πομπέο, ερωτηθείς από δημοσιογράφους.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.