Αυτοκτονία 47χρόνου αρτοποιού στην Αλεξανδρούπολη


Με την θλιβερή είδηση της αυτοχειρίας ενός συμπολίτη μας βρέθηκε αντιμέτωπη σήμερα το πρωί η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, γνωστός επαγγελματίας της πόλης έδωσε τέλος στην ζωή του, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος εντός της επαγγελματικής του στέγης.

Πρόκειται για 47χρονο επαγγελματία, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια δραστηριοποιούταν στον χώρο της της εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια μεταπήδησε στον χώρο της αρτοποιίας 

Ο αυτόχειρας ήταν αγαπητό και αξιοσέβαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας , ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αιτία που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

evrosonline.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.