Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο


Συναγερμός σήμανε, τη Δευτέρα (10/08, τοπική ώρα), στον Λευκό Οίκο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στην προεδρική κατοικία, τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ έδινε συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, διεκόπη λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, τη Δευτέρα (10/08, τοπική ώρα), από τις Μυστικές Υπηρεσίες, οι οποίες τον έβγαλαν από την αίθουσα ενημέρωσης εν μέσω αναφορών πυροβολισμών έξω από τον Λευκό Οίκο.

Οι Ένοπλες Μυστικές Υπηρεσίες περιπολούσαν τους χώρους της προεδρικής κατοικίας, καθώς οι δημοσιογράφοι διατάχθηκαν να φύγουν από την αίθουσα ενημέρωσης.

​«Επρόκειτο για έναν πυροβολισμό έξω από τον Λευκό Οίκο», δήλωσε ο Τραμπ μετά την επανέναρξη της συνέντευξης Τύπου, ευχαριστώντας τις Μυστικές Υπηρεσίες για τη γρήγορη αντίδρασή τους.
Μάλιστα, ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε άγνωστη κατάσταση. 

Σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους, το περιστατικό συνέβη στην 17th Street NW και στη Λεωφόρο Πενσιλβάνια, κοντά στο κτίριο του Λευκού Οίκου. Ο Τραμπ ανέφερε, επίσης, ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν ύποπτο.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Το περιστατικό μπορεί να μην είχε καμία σχέση με εμένα».
Εξάλλου, η κατάσταση είναι τεταμένη και στην αμερικανική πρωτεύουσα μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από λαβή αστυνομικού, στη Μινεάπολη, στα τέλη Μαΐου.

https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.