Έβρος: Με 400 συνοριοφύλακες θωρακίζονται τα σύνοραMε 400 συνοριοφύλακες ενισχύθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου τα βορειοανατολικά σύνορα της χώρας στον Έβρο. Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV η Μίνα Καραμήτρου, πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα βήμα στην επιχείρηση «Σφραγίστε τον Έβρο».

Συγκεκριμένα:

Στην Ορεστιάδα προστέθηκαν ακόμα 265 συνοριοφύλακες

Στην Αλεξανδρούπολη προστέθηκαν 135 συνοριοφύλακες

Οι νέοι συνοριοφύλακες τις επόμενες 20 ημέρες θα κάνουν την πρακτική τους εκπαίδευση και αμέσως μετά θα ενταχθούν κανονικά στο Σώμα. Επιπλέον, για πρώτη φορά δημιουργείται στον Έβρο, Ειδική Κατασταλτική Μονάδα (ΕΚΑΜ) και πλέον θα υπάρχει μία στον Έβρο και μία στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις για τους δουλέμπορους στην περιοχή του Έβρου.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.