Πυροβολισμοί ...στην Βάρης-Βάρκιζας - Ένας τραυματίας

Αστυνομικός έπαθε έγκαυμα από... παλιό περιπολικό!
Πυροβολισμοί ..Εξω απο φουρνο.Στην Βάρης-Βάρκιζας - Ένας τραυματίας

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από κατάστημα του φούρνου «Ηπειρώτισσα» στη λεωφόρο Βάρης-Βάρκιζας, στη Βούλα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, άγνωστοι πυροβόλησαν ένα άτομο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας και για την ώρα δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ούτε η αφορμή του περιστατικού. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα της επίθεσης είναι ένας 50χρονος άνδρας, που βρισκόταν στο πάρκινγκ του μαγαζιού όταν δέχτηκε τους πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του τραυματία, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών.

ZOYGLA GR

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.