Πέθανε η ηλικιωμένη που βιάστηκε από Πακιστανό στα Ιωάννινα



Έπειτα από 40 περίπου μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, 83χρονη ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Μια 83χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Η ηλικιωμένη φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 40χρονο υπήκοο Πακιστάν, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Η είδηση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς η 83χρονη είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση με χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Από την Ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα πάντα με το epiruspost.gr, προέκυψε ότι ο δράστης πέρα από τα χτυπήματα είχε προχωρήσει και στον βιασμό της ηλικιωμένης. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε για 40 περίπου ημέρες χωρίς τελικά να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 20 Ιουνίου όταν η γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη την βρήκε αναίσθητη στο σπίτι όπου διέμενε. 

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλάβει τον 40χρονο Πακιστανό ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. Στην απολογία του στον ανακριτή ο 40χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό που αντιμετωπίζει. Μετά την τραγική εξέλιξη αναμένεται και η αλλαγή των κατηγοριών που βαραίνουν τον δράστη. 

Τι είχε δηλώσει η δικηγόρος του 40χρονου 
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 40χρονου, που ορίστηκε μετά την παραίτηση του πρώτου συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι η 83χρονη ήταν αυτή που τον κάλεσε στο σπίτι της και επιμένει ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη.

«Αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή συναινετικά», δήλωσε η δικηγόρος Αρετή Γούση, επισημαίνοντας ότι ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό, δεν γνωρίζει κάτι και ότι το έκανε κάποιος άλλος για να τον ενοχοποιήσει.
https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.