ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ!!!

ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ  ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ....

Μέχρι τώρα η χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν προαιρετική για βουλευτές και υπουργούς.
Με απόφαση του προέδρου της Βουλής και μετά την ανάλογη σύσταση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ανακοινώθηκε ότι όταν στην Ολομέλεια είναι πάνω από 100 βουλευτές τότε θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Την ανακοίνωση για την υποχρέωση της χρήσης μάσκας στην Ολομέλεια της Βουλής έκανε πριν από λίγο ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης.
Μάλιστα, όπως είπε, όσοι βουλευτές δεν έχουν μάσκες μπορούν να πηγαίνουν στο ιατρείο της Βουλής, όπου θα τους παρέχονται δωρεάν.

https://www.protothema.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.