ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν ομογενή με teaser

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Γουαϊστόουν το βράδυ της Κυριακής, ένας ομογενής έχασε τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr οι αστυνομικοί επιτέθηκαν με teaser  στον 29χρονο Γιώργο Ζάπατη (George Zapantis), ο οποίος λίγο αργότερα έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Μάλιστα, η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε μετά την λανθασμένη πληροφορία που δέχθηκε από γείτονα πως ο ομογενής οπλοφορούσε. 
Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν σπίτι του, τον είδαν ντυμένο μονομάχο, να φορά κράνος και να κρατάει ένα σπαθί σαμουράι. 

Ο Ζαπάντης έπασχε από διπολισμό, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Daily News. "Κλαίω επειδή δεν ήμουν εδώ για τον γιο μου κατά τις τελευταίες του μέρες και πέθανε με τόσο τρομερό τρόπο", είπε  η  μητέρα Αθανασία Ζαπάντη την Τρίτη στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης. "Ηταν τα πάντα για μένα… Πέθανε χωρίς λόγο".

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του Ζαπάντη στην 150η οδό του Γουαϊτστόουν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ μετά την καταγγελία πως οπλοφορούσε, για να τον δουν όμως να κρατάει μόνο το σπαθί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς,  αρνήθηκε να υπακούσει στις επανειλημμένες εκκλήσεις των τεσσάρων αστυνομικών να πετάξει το σπαθί, εκείνοι του προκάλεσαν ηλεκτροσόκ με το teaser δύο φορές. Δεν είναι σαφές τι επίδραση είχε το ηλεκτροσόκ πάνω του, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πάντως φαίνεται πως του έχουν ήδη περάσει χειροπέδες και είναι με τα χέρια στην πλάτη όταν του κάνουν ηλεκτροσόκ με το teaser.....





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.