Σε ιδιώτες τα εκδοτήρια των νέων σταθμών της γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ


​Η ΣΤΑΣΥ έχει αναρτήσει ήδη τη σχετική πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και διαχείρισης των εκδοτηρίων της στους τρεις νέους σταθμούς του δικτύου της γραμμής 3 και συγκεκριμένα τους σταθμούς Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Τα εκδοτήρια, όπως επισημαίνεται θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ εκτός αργιών.

​Το κάθε εκδοτήριο θα καλύπτεται από έναν υπάλληλο – ταμία, ενώ ο ανάδοχος θα αναλάβει την πώληση τίτλων µεταφοράς επιβατών (έκδοση εισιτηρίων και επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών), καθώς και την παροχή υπηρεσιών, συναφών προς την επιβατική µεταφορά, από τις θυρίδες έκδοσης.

​Οι προς πώληση τίτλοι µεταφοράς επιβατών αφορούν στο σύνολο των ισχυόντων προϊόντων κοµίστρου τύπου AthenaTicket και AthenaCard.

Η εκτιµώµενη αξία της σύµβασης ανέρχεται σε 24.800 ευρώ, ενώ οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 29 Ιουνίου.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.