Ούτε τεστ ουτε καραντίνα,μια φόρμα θα συμπληρώνουν οι τουρίστες!



Υποχρεωτική φόρμα θα πρέπει να συμπληρώνουν οι επιβάτες των πτήσεων προς την Ελλάδα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εν όψει της απελευθέρωσης των πτήσεων εξωτερικού προς τα αεροδρόμια της χώρας , έχει εκδοθεί αεροπορική οδηγία (Notam), σήμερα ο Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και θα ισχύει από σήμερα έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

Η συγκεκριμένη οδηγία προβλέπει την υποχρεωτική συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωσή της.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να συμπληρώσουν το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν το check in για να εισέλθουν στην Ελλάδα, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το αεροδρόμιο αναχώρησης, τη διεύθυνση διαμονής τους, το χρόνο παραμονής τους στην Ελλάδα καθώς και τα λοιπά στοιχεία όπως αυτά καθορίζονται με το παραπάνω έντυπο.  


Η φόρμα εντοπισμού επιβατών (PLF) εντάσσεται στον σχεδιασμό της χώρας μας και έχει σαν στόχο την προστασία πολιτών και την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.