ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

φώτο αρχείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου φωτιά σε αγροτοδασική πυρκαγιά στην περιοχή της Βάρης.
 Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

Η φωτιά ξέσπασε στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου σε αγροτοδασική περιοχή επί της οδού Δημητσάνας και καίει πουρνάρια και ελιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, δύο υδροφόρες το Δήμου, δύο πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές ενώ από αέρος συνδράμει και ένα ελικόπτερο.


#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση επί της οδού Δημητσάνας, στην Βάρη Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 25 #πυροσβέστες, 4 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και 2 υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.