Το μπαλάκι στις Ε.Δ. από τον Χαρδαλιά για τη διαχείριση του κορωνοιού στα νησιάΠόσα ακόμη σκοπεύουν να φορτώσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις; Με περισσή ευκολία ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε από τη Μυτιλήνη ότι «θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται.

 Κάθε μέρα πτήσεων θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας. Η οποία σε όλη τη χώρα θα δίνει την προτεραιότητα και θα υποδεικνύει με βάση επιστημονικά και επιδημιολογικά κριτήρια που αφορούν στον τόπο προέλευσης, στο προφίλ του ταξιδιώτη, στα ηλικιακά του δεδομένα και μια σειρά άλλων κριτηρίων για το ποιος πρέπει να κάνει το τεστ ποιος μπορεί να θεωρείται ως μεγαλύτερου ρίσκου ταξιδιώτης».

Κάποιος θα πρέπει να πει στον κ.Χαρδαλιά και στη κυβέρνηση βεβαίως ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στα όρια τους! Δεν περισσεύει ούτε ένας , ειδικά αυτή την περίοδο και νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται εξήγηση . Το να χρησιμοποιούν τις ΕΔ και μάλιστα με τέτοια ελαφρότητα σ΄ όλες τις καταστάσεις είναι και επικίνδυνο και εξοργιστικό.

Το εύλογο ερώτημα βεβαίως είναι ένα: Οι κύριοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων αλλά και ο ΥΦΕΘΑ που λειτουργεί ως στρατιωτικός φοβούνται να πουν όχι στον κ.Χαρδαλιά και δέχονται αδιαμαρτύρητα και αυτή την “αποστολή” για την οποία όπως μας είπε “θα ΄χουν την απόλυτη ευθύνη”;


https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.