Φουσκωμένοι λογαριασμοί τηλεφώνου στους καταναλωτές


Παράπονα πολλών καταναλωτών τις τελευταίες μέρες για φουσκωμένους λογαριασμούς σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα.

Οι χρεώσεις εκτός παγίου σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 100 ευρώ ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει καν ο χρόνος ομιλίας ,ίντερνετ και sms του εκάστοτε προγράμματος.

Σε επικοινωνία με εταιρεία τηλεφωνίας, συγκεκριμένα την cosmote, η απάντηση που λάβαμε ήταν πως 'ίσως' πρόκειται για λάθος του συστήματος σε μια περίπτωση ,ενώ σε άλλη πως πρόκειται για υπόλοιπα λογαριασμών τα οποία φυσικά και δεν υπήρχαν.

Στις περιπτώσεις αυτές η πρόταση της εταιρείας ήταν να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ανάλυσης κλήσεων για να βλέπουμε από δω και πέρα τις κλήσεις μας.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τέτοιες υπέρογκες χρεώσεις καλό θα ήταν να μην αμελήσετε να επικοινωνήσετε ή να μεταβείτε σε κατάστημα της εταιρείας να καταθέσετε τα παράπονα σας και να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.