Παράξενες και εντυπωσιακές ομοιότητες διάσημων προσώπων.

Παράξενες και εντυπωσιακές ομοιότητες διάσημων προσώπων. Γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί και οι αντίστοιχοι “σωσίες” τους από τα βάθη του χρόνου


 

Οι άνθρωποι του Imgur συγκέντρωσαν τις πιο παράξενες και αστείες φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας από διάσημους καλλιτέχνες και “σωσίες” τους που έζησαν 100, 200 ή και... χιλιάδες χρόνια πριν.

|

 

Το Imgur χρησιμοποιείται για το διαμοιρασμό εικόνων και φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα και τις online κοινότητες. Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του Imgur συγκέντρωσαν τις πιο παράξενες και αστείες φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο διαδίκτυο από διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς, και “σωσίες” τους που έζησαν 100, 200 ή και... χιλιάδες χρόνια πριν.

Πολλές φορές οι ομοιότητες είναι εντυπωσιακές (ο Πούτιν είναι "φτυστός" ο Λουβοδίκος XII, αλλά εκπληκτική είναι και η ομοιότητα του Τζον Τραβόλτα, του Τζέι Ζ και του Νίκολας Κέιτζ με τους ανώνυμους σωσίες τους – τον Τραβόλτα μάλιστα τον κατηγόρησαν για... βαμπιρισμό), άλλες μάλλον αποτυχημένες ή αστείες.

Αποκορύφωμα, η ηθοποιός Έλεν Ντετζένερις και ο... “σωσίας” της αμερικανός φιλόσοφος Χένρι Ντέιβιντ Θορώ!
πηγή: skai.gr
http://agiovasilema.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.