Ο Άκης Τσελέντης ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...


Ο Άκης Τσελέντης  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΝΙΚΗ...

Με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ Άκης Τσελέντης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση που κράτησε το κόμμα απέναντί του καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησής του ο κ. Τσελέντης αναφέρει:

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χιλιάδες (προσωπικές) ψήφους με τις οποίες με τιμήσατε και ας μην ανήκατε σε μεγάλο ποσοστό στη ΝΙΚΗ.

Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χριστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της.

Εγώ από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσθηκα ως «ξένο σώμα» στο κίνημα αυτό το οποίο κάθε τόσο μια υπερ-δογματική φαιδρή θρησκευτική υπο-ομάδα προέβαλλε στα μέλη καταγγελτικά τις τεχνοκρατικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις μου περί κορωνοϊού και θείας κοινωνίας, περί αμβλώσεων κλπ κλπ. ψάχνοντας μετά μανίας ανάμεσα στις χιλιάδες αναρτήσεις μου στο FB.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.