Όροι Χρήσης Ιστολογίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μας https://www.newsplanet09.info/(εφεξής :newsplanet09.) θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την επίσκεψη ή χρήση των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση που διαφωνεί με μέρος αυτών, να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και σελίδων αυτών. Διαφορετικά, αποδέχεται τους όρους χρήσης και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι παραπάνω όροι ισχύουν και περιλαμβάνουν το σύνολο του περιεχομένου και των σελίδων της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα,  έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή τους όρους χρήσης της, οι δε χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και σε περίπτωση που συνεχίζουν την χρήση των σελίδων και υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Διαφορετικά, οφείλουν να μην κάνουν χρήση της Ιστοσελίδας γενικότερα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας, στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά (αλλά όχι περιοριστικά) των κειμένων, ειδήσεων, αναλύσεων, και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ επέκτασιν, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς έγγραφη άδεια από τους δικαιούχους της Ιστοσελίδας.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση-αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε προσωπικό υπολογιστή και για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης.
Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να γίνεται χρήση των εμπορικών σημάτων, εμπορικών τίτλων ή των τίτλων διαφόρων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, με τρόπο που να δημιουργεί την εντύπωση ότι τα σήματα και οι τίτλοι αυτοί ανήκουν σε πρόσωπο διαφορετικό της Ιστοσελίδας ή πως συνδέονται με αυτό ή πως χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεση της Ιστοσελίδας.
Το περιεχόμενο του ιστολογίου μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των πηγών από όπου προέρχεται το εκάστοτε άρθρο, σε καμία περίπτωση σκοπός του ιστολογίου δεν είναι να καπηλευθεί ξένη εργασία σαν δικη του ιδιοκτησια παρά μόνο την κοινοποίηση και την διάδοση της πληροφορίας. Εκτός και αν το έχει συντάξει δικός μας συνεργάτης οπότε αυτομάτως γίνεται πνευματική ιδιοκτησία του "News Planet09". οπότε και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ επέκτασιν, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς έγγραφη άδεια από τους δικαιούχους της Ιστοσελίδας.
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link "newsplanet09. " (ή Πηγή ή newsplanet09.info/ή το link του άρθρου).

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ E–MAIL SERVICES

Το "newsplanet09" περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ). Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ  CHATROOM

Το "newsplanet09" δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους της Ελληνικής Νομοθεσίας. 

Οι διαχειριστές του "newsplanet09" διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

Το "newsplanet09" διατηρεί χώρο συνομιλιών (chat-room) σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους οι οποίοι αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.

Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του "newsplanet09", χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Κάνοντας χρήση της Ιστοσελίδας μας, ο επισκέπτης / χρήστης συμφωνεί ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του ιστοχώρου μας οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής δική του παράβαση, αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρευρεθεί στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την Ιστοσελίδα μας στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωση ή άλλης δαπάνης.
Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.