Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο παρατείνει τις κυρώσεις εναντίον της Συρίας Νέο εμπάργκο




 Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο παρατείνει τις κυρώσεις εναντίον της Συρίας έως την...

1η Ιουνίου 2025:

○ Το Συμβούλιο παρέτεινε σήμερα τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ κατά της Συρίας και των «υποστηρικτών» της έως την 1η Ιουνίου 2025, επικαλούμενο τη «σοβαρότητα της επιδείνωσης της κατάστασης στη Συρία».

Θα ήταν έκπληξη αν τα δουλικά των ΗΠΑ δεν συνέχιζαν την πολιτική των αφεντικών τους.

Η ντροπή για τον ελληνόφωνο υπουργό των εξωτερικών διπλή, για τη στάση του, αλλά όχι στο όνομα του Ελληνικού Λαού που δεν ξεχνάει: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!

Έγκλημα πολέμου κι εγκληματίες πολέμου, που θα πρέπει να δικαστούν, αλλά από Λαϊκά Δικαστήρια, οι πρωθυπουργοί κι οι υπουργοί των Εξωτερικών της αποικίας των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη επωνυμία "ευρωπαϊκή ένωση".

Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.

Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...

Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.

Ο υπόνομος της ΕΕ μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει...



Ειδησιογραφία... για τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, σήμερα υπουργό Εξωτερικών του Κ. Μητσοτάκη: "Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης... τόνισε την ανάγκη «να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στη Γάζα» [η Γενοκτονία, η Εθνοκάθαρση... βαπτίστηκαν από τον χαμηλόβαθμο υπάλληλο των ΗΠΑ... "εχθροπραξίες"], και έκανε γνωστό ότι θα προτείνει «τη συγκρότηση κοινής ομάδας  εργασίας που θα περιλαμβάνει υπουργούς Εξωτερικών, τόσο από τα αραβικά κράτη όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι θα είναι σε θέση να απευθυνθούν και στα δύο μέρη, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα υπάρξουν αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις για άμεση ειρήνη [στην καθομιλουμένη, να συνεχιστεί η Κατοχή από το 1948 ως σήμερα]». Επίσης δήλωσε ότι «πρέπει να αναλάβουμε περαιτέρω πρωτοβουλίες για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς την Ουκρανία [αυτό έλειπε... να μην πληρώσει ακόμη ακριβότερα ο ελληνικός λαός τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί]»"

Άξιος συνεχιστής των προκατόχων του Νατοϊκών υπαλλήλων: Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Δένδιας...


Τι θέλουν να ξεχάσουμε οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των ΗΠΑ, στην αμερικανική αποικία με την ψευδεπίγραφη επιγραφή "ευρωπαϊκή ένωση"; Η Συρία κέρδισε τον αγώνα εναντίον των αποικιοκρατών με ένα σύνθημα... το ίδιο που σήμερα δίνει τη νίκη στο λαό της, το σύνθημα που σηματοδοτεί την Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία...


➦ 7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...


Δεν ξεχνάμε! ➦ "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!



  Allāh yahmiki yā Sūriya * Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ... Ω ΣΥΡΙΑ! * الله يحميكي يا سوريا 

Όταν η Ελλάδα είχε Έλληνα πρωθυπουργό...



«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι

σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.

Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

Γιώργος Σεφέρης

➥ Όταν μπροστά στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της υποκλινόταν η παγκόσμια κοινότητα!

Εμείς θυμούμαστε!

Κι όταν μας ρωτήσουν γιατί θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον… θα τους απαντήσουμε: θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.

Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!

Δεν ξεχνάμε... Δεν συγχωρούμε!

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.