Νέο Κωσταλέξι στην Καλαμάτα:Κλεισμένη 7 χρόνια σε ξύλινο κλουβί 29χρονη γυναίκα – Η απόγνωση της μητέρα τηςΗ γυναίκα αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας

Επί εφτά χρόνια μια γυναίκα 29 ετών ζει το δικό της δράμα, καθώς βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένειά της σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα» και έως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Η 29χρονη αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται και να μην τραυματίζει και τους ίδιους.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολιτεία για την περίθαλψή της και έχει δημοσιοποιήσει από το 2020 το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να τους έχει προσφερθεί κάποια βοήθεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 29χρονη έχει να βγει από το σπίτι της εδώ και 7 χρόνια (από το 2017) και γι’ αυτό η μητέρα επικαλείται και τις μαρτυρίες των συγχωριανών της.

Σε απόγνωση καταγγέλλει κρατική αναλγησία και έλλειψη εμπιστοσύνης σε ιδρύματα και δομές για την φιλοξενία του παιδιού της.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.