Βουλή: Αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον Γεωργιάδη ο Τασούλας


Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και λίγο προτού ανακοινώσει ότι είναι σειρά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου να ανέβει στο βήμα, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ενημέρωσε την ολομέλεια ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης του ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού (σ.σ. είχε αναφερθεί στον κ. Γεωργιάδης ο Νίκος Ανδρουλάκης).

«Δεν το δέχθηκα και γιατί παραδοσιακά σε αυτή τη φάση της συνεδριάσεως ομιλούν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί, με την αντίστροφη σειρά της εκλογικής δύναμης αλλά και γιατί έκρινα ότι δεν συντρέχει αυτός ο λόγος», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και κάλεσε στο βήμα τον  Σωκράτη Φάμελλο, πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ακούστηκε να φωνάζει από το έδρανό της «παραιτήθηκαν δύο υπουργοί δεν θα το ανακοινώσετε στη Βουλή;».

«Παρακαλώ, ησυχία, ησυχία, ησυχία! Σας έχουμε καλομάθει, σας κάνουμε όλα τα χατίρια και νομίζετε θα μας λέτε τι να κάνουμε. Ελάτε, ελάτε, εντάξει. Καλόμαθε», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.