Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Επιτροπής για τα Τέμπη
H Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Δ. Μαρκόπουλου.

Εβδομάδα εξελίξεων η ερχόμενη στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Δ. Μαρκόπουλου αλλά και του Προεδρείου.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τις ενέργειες συγκάλυψης και υπόθαλψης των υπαιτίων από πλευράς του Προέδρου και του Προεδρείου, καθώς και για τον βίαιο τρόπο λήξης των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος της δικογραφίας διαβιβάστηκε στη Βουλή και δεν έχει εξεταστεί.

Την Τρίτη 12/3/24 η ίδια, μαζί με τις οικογένειες τριών θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, που εκπροσωπεί ως δικηγόρος, θα βρεθούν στη Λάρισα προκειμένου να καταθέσουν στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή αίτηση, να επιληφθεί της διαδικασίας συγκάλυψης που εξελίσσεται στη Βουλή.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.