Πέθανε ο ιδιοκτήτης της ΕΨΑ Νίκος Τσαούτοςσε ηλικία 94 ετών!!


Ο Νίκος Τσαούτος, ο οποίος ήταν στα ηνία της ΕΨΑ στην Αγριά Βόλου επί σειρά ετών, απεβίωσε το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 94 ετών.

Ηταν ο επιχειρηματίας που το 1969 αγόρασε τη φερώνυμη εταιρεία αναψυκτικών και τη έκανε γνωστή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ώστε σήμερα η ΕΨΑ να αποτελεί σήμα κατατεθέν του Βόλου. Η ενασχόλησή του με τα αναψυκτικά ξεκίνησε στην πρωτεύουσα νομού με μία σχετικά μικρή βιοτεχνία παρασκευής αναψυκτικών.

Όμως, είχε όραμα και με μεγάλη εργατικότητα πέτυχε ο ίδιος και η οικογένειά του η "Λεμονάδα Τσαούτου" να γίνει διάσημη πέρα από τα όρια της πόλης και να μπει πιο δυναμικά στο συγκεκριμένο κομμάτι της βιομηχανικής παραγωγής.

Ο Νίκος Τσαούτος συμμετείχε στη Διοίκηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ) για 18 συνεχή έτη και τα τελευταία 14 ήταν πρόεδρος.

Στη διαδρομή του απέδειξε ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας μίας συνεργασίας είναι η εμπιστοσύνη και το 2021 ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΔΕΠ.

Επίσης, ήταν επίτιμο μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου, με τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον στυλοβάτη του Συλλόγου.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.