Σαν σήμερα το 2021 πέθανε ο Τάκης Λαμπρόπουλος, του εργοστασιου της Columbia ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ  Πέθανε ο Τάκης Λαμπρόπουλος, του εργοστασιου της  Columbia ΒΙΝΤΕΟ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝΣΠΑΝΙΑ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ  ΒΙΝΤΕΟ


Ο Τάκης Λαμπρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη.
 Ο διευθυντής της δισκογραφικής Columbia γεννήθηκε το 1930 και ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας το 1958 σε ηλικία 28 χρονών. Ο ίδιος, μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας των Αδελφών Λαμπρόπουλων, έκανε μια σειρά από καλλιτεχνικά, αλλά και επιχειρηματικά βήματα που άλλαξαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Kαλο ειναι να ακουσουμε την συνεντευξη στο Β ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΑΠΕΡΓΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 

 EINAI H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.