Στο «φως» της δημοσιότητας έγγραφο – ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι αλλοιώθηκε το ποινικό μητρώο του Φρέντι Μπελέρη

 

 


 Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι ποινικό μητρώο του Φρέντι Μπελέρη είναι λευκό.

Σημειώνεται ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας δεν έχει ορκιστεί ακόμα καθώς παραμένει προσωρινά κρατούμενος στη φυλακή.

Η αιτιολογία που επικαλέστηκε η δικαστής, πως «λόγω παλαιότερης καταδίκης ο Μπελέρης είναι ύποπτος φυγής» για να απορρίψει το αίτημα να αφεθεί ελεύθερος, αποδεικνύεται πως δεν ισχύει.

«Αναδεικνύεται ψεύτικη δίωξη. Εμφάνισαν ένα ψεύτικο ποινικό μητρώο στο οποίο φαίνεται ο Φρέντι Μπελέρι να έχει καταδικαστεί για βαριά αδικήματα το οποίο δεν ισχύει. Το ποινικό μητρώο είναι λευκό. Ακόμα και μέσα στη δικογραφία υπάρχουν σημειώσεις που φαίνεται ότι το ποινικό μητρώο είναι αλλοιωμένο. Αυτό το στοιχείο δίνει ακόμα ένα όπλο στον πρωθυπουργό να κυνηγήσει το θέμα σε επίπεδο διεθνών και ευρωπαϊκών οργάνων», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Μπελέρη, Θοδωρής Καραγιάννης μιλώντας στον ANT1.

Αντίγραφο του Ποινικού Μητρώου κατέθεσε και η υπεράσπιση του δημάρχου Χειμάρρας, το οποίο «κατέβηκε» ψηφιακά από την πλατφόρμα e-albania, και φαίνεται πως το παλαιότερο αδίκημα που κατηγορούνταν έχει παραγραφεί.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, «ο Φρέντι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος ξέρει ότι για να πετύχει τη νίκη, πρέπει να είναι δυνατός και τολμηρός, η οικογένεια του είναι πιεσμένη γιατί ο άνθρωπος της είναι άδικα στη φυλακή εδώ και δύο μήνες».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.