Τι γίνεται με τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Beriev και η όχι τυχαία ανακοίνωση της Μόσχας Ειναι Τουρκια και με δυο πτήσεις έσβησαν τα πάντα
Τι γίνεται με τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Beriev και η όχι τυχαία ανακοίνωση της Μόσχας  Ειναι Τουρκια και με δυο πτήσεις έσβησαν τα πάντα

Πολύ συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για τα ρωσικά πυροσβεστικά Beriev, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες φωτιές στην Ελλάδα. Η λύση των Beriev είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολέμιους. Ωστόσο στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα ,ότι μέσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ευπρόσδεκτο.

Πως όμως να ζητήσει η Ελλάδα βοήθεια από τη Ρωσία με όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες; Πρόσφερε η Ρωσία βοήθεια; Δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι τέτοιο. Οι Ρώσου έχουν δώσει Beriev  στην Τουρκία και υπήρξε η φήμη ότι ίσως ένα απ ΄ αυτά θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για να στηριχθεί και η «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται η έγκριση της Μόσχας.

Προς το παρόν δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η ανακοίνωση του του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών: ” Οι αεροπορικές δυνάμεις του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών βοηθούν την Τουρκία να σβήσει τις πυρκαγιές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δύο αμφίβια αεροσκάφη Be-200 του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών έριξαν 54 τόνους νερού κοντά στο χωριό Τσεσμέ. Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης, η αεροπορία του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών έχει ρίξει 87 τόνους νερού. Η ανθρωπιστική επιχείρηση πραγματοποιείται με εντολή του Ρώσου προέδρου Πούτιν και κατόπιν αιτήματος της τουρκικής πλευράς”.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.