Ντροπή! Η Superleague καλεί σε απολογία τον Παναιτωλικό λόγω ενός πανό για τα Τέμπη!
Μία αδιανόητη υπόθεση έρχεται στο «φως», μόλις μερικές ημέρες μετά την αποβολή μαθητών από σχολείο, επειδή τραγουδούσαν για τα Τέμπη.  Όπως έγινε γνωστό, ένα πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού και αφορά στο πρωτοφανές έγκλημα που «πάγωσε» τη χώρα με 57 νεκρούς, προκάλεσε την παρέμβαση του Πειθαρχικού της Superleague!

Το πανό έγραφε: «Μαρία ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ», με τους οπαδούς της ομάδας να εκφράζουν δίχως αμφιβολία την στήριξή τους στην Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών στον αγώνα της για τη δικαίωση του παιδιου της και την τιμωρία των ενόχων για το συγκλονιστικό δυστύχημα.

Εντούτοις, το Πειθαρχικό όργανο της Superleague φάνηκε να διαφωνεί με αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς και κάλεσε σε απολογία την Αγρινιώτικη ΠΑΕ! Συγκεκριμένα η κλήση προς τον Παναιτωλικό έγινε σύμφωνα με τα άρθρα που επικαλείται το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κι αφορά απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων.

Όλα αυτά, την στιγμή που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία «βράζει» για το έγκλημα και επιθυμεί την τιμωρία των πραγματικών ενόχων!

newsbreak.gr


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.