ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοιχτές οι εφαρμογές για τις συνδεδεμένες – Για ποιες καλλιέργειες γίνεται καταχώριση ποσοτήτωνΜε στόχο την  πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων πριν από το Πάσχα, ο  ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν στην έγκαιρη καταχώριση των εγγραφών στο σύστημα, διαδικασία που είναι απαραίτητη για την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους παραγωγούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει ζητήσει από το ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ να επιταχύνει τους ελέγχους ώστε να πληρώσει τις συνδεδεμένες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πάντως οπωσδήποτε πριν από το Πάσχα.

Σημειώνουμε ότι όσοι φορείς ή διαχειριστές φορέων δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σύστημα Διαχείρισης Χρηστών (Σ.Δ.Χ) του ΟΠΕΚΕΠΕ θα πρέπει να την ολοκληρώσουν άμεσα.

Να επιταχύνει τους ελέγχους ώστε να πληρωθούν οι συνδεδεμένες πριν από το Πάσχα ζήτησε ο ΥπΑΑΤ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Επίσης  οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, τα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και οι εμπλεκόμενοι στη διαδικασία φορείς (έμποροι, εταιρείες κλπ) πρέπει να μεριμνήσουν για την καταχώρηση του συνόλου των παραδόσεων των προαναφερόμενων προϊόντων, αυστηρά εντός του τεθέντος χρονικού διαστήματος, ώστε να καταστεί δυνατή η πληρωμή των εν λόγω συνδεδεμένων ενισχύσεων πριν το Πάσχα, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ανοιχτές οι εφαρμογές – Οι προθεσμίες

Συγκεκριμένα το ΔΣ του ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρισης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους ενίσχυσης 2023.

Ειδικότερα:

Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη για την καλλιέργεια αραβοσίτου

Συνδεδεμένη εισοδηματική στήριξη για την καλλιέργεια όσπριων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση

Οι εφαρμογές είναι ενεργές για καταχωρίσεις από το απόγευμα της Παρασκευής 05/04/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024.

Συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών

Συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών

Συνδεδεμένη Ενίσχυση για την καλλιέργεια μήλων

Οι εφαρμογές είναι ενεργές για καταχωρήσεις από την Δευτέρα 08/04/2024 έως και την Κυριακή 14/04/2024.

https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/CoupledRegimes/#/login

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.