«Η οικογένεια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί τη χώρα από το 1965»-Γιάνης Βαρουφάκης ΒΙΝΤΕΟ


Η συζήτηση με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη έχει πάντα ενδιαφέρον, γιατί μιλάει με «ονόματα» κι όχι με υπονοούμενα.

Στο στούντιο του militaire channel μιλάμε μαζί του για όλα τα δραματικά και σοβαρά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, το έγκλημα των Τεμπών, η συγκάλυψη του, δεν μπορούν να αποδοθούν σε «ατυχείς στιγμές». Είναι γεγονότα που αποκαλύπτουν τις παθογένειες της χώρας σε πολλά επίπεδα.

Ο κ.Βαρουφάκης αναφέρεται στην οικογένεια Μητσοτάκη που αυτές τις ώρες πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα και υπενθυμίζει ότι «η οικογένεια αυτή ταλαιπωρεί τη χώρα από το 1965, είναι ώρα να μας αφήσει στην ησυχία μας».

Μιλά για τον «πόλεμο» Μητσοτάκη-Μαρινάκη και εξηγεί γιατί το πολιτικό μας σύστημα δείχνει τόσο αδύναμο έναντι των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Μιλά για την Ευρώπη που περνά πολύ δύσκολες ώρες, παραδομένη σε χέρια γραφειοκρατών με τους πολιτικούς να αναζητούνται. 

Το ΜέΡΑ25 συμμετέχει στις ευρωεκλογές και όχι μόνο στην Ελλάδα! Διεκδικεί τη ψήφο των Γερμανών ,με ψηφοδέλτιο του στο οποίο συμμετέχουν Γερμανοί. Σε Ιταλία και Ιρλανδία, το ΜέΡΑ25 συμμετέχει σε πολιτικά συμμαχικά σχήματα.

Η αφορμή για τη συνέντευξη του κ.Βαρουφάκη ήταν το θέμα που μόνο εκείνος έχει αναδείξει. Η τεχνολογία και η εξέλιξη της είναι ευλογία αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κατάρα και εφιάλτης. Τα δύο τελευταία αναδεικνύει το τελευταίο διάστημα ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας για το νεφοκεφάλαιο, τους αλγόριθμους και τη νέα μορφή φεουδαρχίας που ήδη μας απειλεί. Τα παραδείγματα της κακής χρήσης τεχνολογικών δυνατοτήτων που παραθέτει είναι εφιαλτικά.

Militaire News


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.