Ο ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ



Ο Τοτός  λέει ας διαβάσω μια φορά  γιατί  αύριο  αλφαβητικά έχω σειρά.
Διαβάζει λοιπόν  φυσική ιστορία είχανε για το κουνούπι.

 Διαβάζει, ρωτάει, μελετάει και πάει προετοιμασμένος, τον σηκώνει η κυρία,  φαρσί ο Τοτός. Η κυρία έμεινε άφωνη! Μπράβο Τοτέ έτσι να είσαι  πάντα  διαβασμένος.
Η κυρία ήξερε οτι ο Τοτός αύριο θα είναι πάλι αδιάβαστος και  τον σηκώνει στο μάθημα.
Είχανε για την πορτοκαλιά ....ο Τοτός άσχετος. Τοτέ έχουμε μάθημα για την πορτοκαλιά σήμερα. Κυρία εχτές με σηκώσατε πάλι  σήμερα; Για να δούμε αν έχεις διαβάσει γιατί με εξέπληξες εχτές.
 Αρχίζει ο Τοτός, η πορτοκαλιά ......η πορτοκαλιά ... άντε Τοτέ συνέχισε .....η πορτοκαλιά  κάνει  πορτοκάλια. Ωραία και τι άλλο; ..Κάνει πορτοκάλια που τα τρώμε .....Ωραία συνέχισε ..αλλά  ένα  κουνούπι  τρώει την πορτοκαλιά  και αρχίζει και λέει για το  κουνούπι που το ήξερε καλά.

Την άλλη μέρα τον ξανασηκώνει στο μάθημα φώναζε ο Τοτός πάλι εμένα; Λεγε Τοτέ έχουμε για το ελικόπτερο.

 Το ελικόπτερο έχει μηχανή ωραία και πετάει ωραία και έχει φτερά και μοιάζει σαν κουνούπι  και αρχίζει και λέει για το κουνούπι... Λέει η κυρία, είπα και εγώ  ο Τοτός έγινε διαβαστερός.

 Πολλοί άνθρωποι που νομίζουμε οτι ξέρουν, αν τους αλλάξεις θέμα θα δεις οτι απλά ξεγλυστράνε της ουσίας σαν το κουνούπι του Τοτού.

Πόσους δε βλέπουμε καθημερινά στα ΜΜΕ να μιλούν για όλα με μόνο ένα θέμα το δικό τους ''κουνούπι''...
Οτι κι αν ρωτήσεις για οτι κι αν παραπονεθείς,  αυτοί σου λένε πως το  λέει  η Ευρώπη, το κάνει η Ευρώπη, συμβαίνει στην Ευρώπη... και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Δεν είπαν όμως πως ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πλεόνασμα... στα οικονομικά καλά τα πήγε και συμμάζεψε πολλα ,,,,ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΝΊΓΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .
Τo ΣΥΡΙΖΑ .το μόνο κόμμα  που άφησε ταμείο με  πλεόνασμα περίπου 50 δις και εκτός μνημονίων.. Η Ν.Δ  δεν πήρε καμένη γη 
Έκαναν συμμάζεμα στα νοσοκομεία με απλά πράγματα   Με το που βγήκε η ΝΔ το πρώτο που έγινε ήταν  μετά τις εκλογές το Ντυνάν να περασει στην Τράπεζα Πειραιώς!!! Με τι χαρτιά,πως;και χάνονται τα ίχνη που ποιος το πήρε τελικά το δημόσιο νοσοκομείο και διελυσε οσα ειχανε φτιαχτει ... Και τώρα που βγαίνει ο Πολάκης και τα λέει ή θα του κλείνουν τα μικρόφωνα ή θα τον κατηγορούν που καπνίζει  γιατρός πράμα...

ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...
ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ....


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.