Οι οπλοφόροι στα Εξάρχεια που συνελλήφθησαν είναι Τούρκοι.




Δύο άτομα συνελήφθησαν στην οδό Ιουλιανού, στα Εξάρχεια, την Πέμπτη, λίγη ώρα μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπλισμένοι άνδρες ήταν Τούρκοι.

Η ΕΛ.ΑΣ ειδοποιήθηκε για φωτιά σε τρία αυτοκίνητα στην οδό Ζαΐμη και την οδό Ιουλιανού.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έρευνες, βρήκαν ένα γκρι όχημα που θεώρησαν ότι κινείται ύποπτα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος δεν ακινητοποίησε το όχημα αλλά πάτησε γκάζι για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο έφτασε στην Ιουλιανού. Εκεί καρφώθηκε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δύο επιβαίνοντες να βγουν από το αυτοκίνητο και τότε είδαν τον έναν να σκύβει και να βάζει το χέρι του στο παπούτσι, όπου είχε κρυμμένο όπλο για να το τραβήξει.

Όμως, έπεσαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν και τώρα οι έρευνες στρέφονται στο τι έκαναν αυτοί οι δύο στα Εξάρχεια και με ποιους μπορεί να είχαν επαφές.

Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε οχήματα, υπήρχε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ζαΐμη από το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παράλληλα, υπήρξε σήμα των αρχών για φωτιές σε ΙΧ και στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, αλλά και την οδό Σολωμού. Επιπλέον, κάδοι απορριμμάτων «τυλίχθηκαν» στις φλόγες στην οδό Σαριπόλου.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.