Τα Antonov του κ.Ζελένσκι όλο και πιο συχνά στην Ελευσίνα με την κυβέρνηση να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν
Ο κ.Μητσοτάκης στην Οδησσό πριν μερικές ημέρες τα μεταγωγικά αεροσκάφη Antonov του κ.Ζελένσκι στην Ελευσίνα! Το ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε χθες στην Ελευσίνα όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Η φόρτωση παλαιών οπλικών συστημάτων του ελληνικού στρατού έγινε σε κοινή θέα και επειδή δεν το έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση να τους μεταφέρουμε ότι προκάλεσε οργή και ειρωνικά σχόλια.

Το πιο παράδοξο που ίσως φανεί απίστευτο είναι ότι το ΓΕΑ δεν γνώριζε τίποτα για την αποστολή του Antonov!

Ενήμερος ήταν μόνο ο Α/ΓΕΕΘΑ…Πάλι καλά…

Μικρή σημασία έχει αν τα οπλικά συστήματα είναι παλιά ,γιατί όπως το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας μας έχει πληροφορήσει έχουμε δώσει και πολύ σύγχρονα όπως τα Στίνγκερ! Μεγάλη σημασία έχει όμως ότι η κυβέρνηση λειτουργεί λες και η χώρα της ανήκει και μπορεί να κάνει ότι θέλει ,όπως θέλει, όποτε θέλει , χωρίς να δίνει κανένα λογαριασμό στο Κοινοβούλιο! Και το κάνει πλέον συστηματικά , εκμεταλλευόμενη προφανώς και τη νωθρότητα των αντιδράσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν την έχουν πιέσει τόσο όσο πρέπει. Που δεν την έχουν υποχρεώσει να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς κάνει με όπλα και πυρομαχικά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.


Την ίδια ώρα που Antonov προσγειώνονται στην Ελευσίνα και φορτώνουν , η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην Ουκρανία και την απόγνωση με την οποία η Ευρωπαίοι αναζητούν πυρομαχικά. Η περίπτωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων από τα οποία οι Ευρωπαίοι έχουν ζητήσει παραγωγή πυρομαχικών είναι ασύλληπτη! Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχει τεθεί το αίτημα αλλά η κυβέρνηση φαίνεται ότι προτιμά να συζητά για το …πάρκο υπουργείων στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό! Να υπενθυμίσουμε ότι η Τουρκία πουλάει μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ναυπηγεί κορβέτες για την Ουκρανία την ώρα που τα λέει μια χαρά με τον Πούτιν. Εμείς παραχωρούμε πυρομαχικά με βάση μια συμφωνία που έχει υπογραφεί με την Τσεχία, για την οποία δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση!

Militaire News


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.